Woden

Woden blev etableret i 2013, med en passion for at lave sneakers i høj kvalitet og samtidig med et miljøbevidst fokus. Woden er derfor et relativt nyt brand på markedet, og de laver superfede sneakers til fornuftige priser. Deres sko kommer i rigtig gode pasformer og samtidig er de superlette, så de er meget komfortable at have på. Med Woden kan du både få sneakers i de helt klassiske farver som mørkeblå og armygrøn eller du kan få dem i lyserød, med skinnende detaljer eller leopardprint, valget er dit! Men der vil helt sikkert være sneakers, der passer til enhver smag. Det eneste du skal gøre er blot at finde det par, som du allerbedst kan lide og så ellers nyde hvad ægte kvalitet er!

Udvis kærlighed for miljøet ved at købe et par sneakers fra Woden

Woden er meget inspireret af naturen, og for dem er det meget vigtigt altid at have miljøet i tankerne, når de producerer sneakers. Woden producerer derfor alle deres sneakers i kun organiske materialer såsom kork og læder i rigtig god kvalitet, fremfor at bruge syntetiske materialer. Udover det bliver der i gennemsnit også brugt 10% genbrugsgummi til alle deres sneakers og så har de inkorporeret fiskeskind i deres produktion, som kommer fra Nordsøens fiskeindustri. Så har du også en forkærlighed for naturen og ønsker du også at værne om miljøet, så er et godt sted at starte helt sikkert at købe et par superlækre sneakers fra Woden.
OM LONDON BAZAR

Londonbazar.dk er din modebutik på nettet.

London Bazar har også en fysisk butik i hjertet af Ulfborg og brænder for at sælge tøj til den modebevidste kvinde.
Vi elsker lækkert tøj med kant til fornuftige priser og vi arbejder på højtryk for at være med på de nyeste trends.

Vi fører stærke brands som Co'couture, Minimum, Selected Femme, Second Female, Pulz Jeans, SibinLinnebjerg, Kaffe, Rue de Femme, Pavement, Woden, Re:designed by Dixie, Pure by Nat og flere.

Hos London Bazar er service i højsædet og vi gør vort yderste for at du som kunde får den bedste vejledning og oplevelse - såvel på webshoppen som i butikken i Ulfborg.

Du kan altid shoppe hos os i ro og mag, når du har tid og lyst og uden besvær.

Hos Londonbazar.dk er din nethandel i trygge hænder.

London Bazar    CVR: 38790145    Harbogade 9    6990 Ulfborg  >  Tlf: 3034 7470    Info@londonbazar.dk