Strik

Vi har et bredt udvalg af lækre strik i superfede styles fra alle de gode brands, som Sofie Schnoor, Kaffe, Selected Femme og mange flere. En strik er uundværlig i de kolde vintermåneder, hvor vejret ofte er gråt og vådt. Til efterår og vinter er de tykke og uldne strik især gode, som kan holde dig varm hele dagen. Du kan dog også sagtens bruge en strik om sommeren til de køligere aftener. Til denne årstid er de lettere strik i flotte farver især gode. En strik kan både bruges til bukser eller en nederdel, men den kan også sagtens bruges over en fin kjole til hverdag. På den måde kan du også bruge dine kjoler året rundt selvom der ikke er så meget varme i. Se alle de fede striktrøjer herunder.

OM LONDON BAZAR

Londonbazar.dk er din modebutik på nettet.

London Bazar har også en fysisk butik i hjertet af Ulfborg og brænder for at sælge tøj til den modebevidste kvinde.
Vi elsker lækkert tøj med kant til fornuftige priser og vi arbejder på højtryk for at være med på de nyeste trends.

Vi fører stærke brands som Co'couture, Minimum, Selected Femme, Second Female, Pulz Jeans, SibinLinnebjerg, Kaffe, Rue de Femme, Pavement, Woden, Re:designed by Dixie, Pure by Nat og flere.

Hos London Bazar er service i højsædet og vi gør vort yderste for at du som kunde får den bedste vejledning og oplevelse - såvel på webshoppen som i butikken i Ulfborg.

Du kan altid shoppe hos os i ro og mag, når du har tid og lyst og uden besvær.

Hos Londonbazar.dk er din nethandel i trygge hænder.

London Bazar  >  CVR: 38790145  >  Harbogade 9  >  6990 Ulfborg  >  Tlf: 3034 7470  >  Info@londonbazar.dk