Selected Femme

Selected Femme er et superattraktivt modebrand, der blev lanceret tilbage i 2008. Brandet er en del af den store danske modekoncern, Bestseller A/S. Selected Femme er bl.a. kendt for at blande klassiske og high-fashion trends med glamourøse detaljer, hvilket skaber et iøjnefaldende, skarpt og feminint look. Med tøj fra Selected Femme får du luksuriøst hverdagstøj med lækre strik i flere miks samt overraskende detaljer, bl.a. i form af rå jeans. Hos London Bazar har vi et stort udvalg fra Selected Femme og du kan bl.a. finde alt lige fra varme jakker til smukke kjoler og supersmarte bukser samt meget mere.

Selected Femme

Selected Femme er et populært modebrand fra Bestseller, som laver dametøj til den modebevidste kvinde. Tøjet fra Selected Femme er kendetegnet ved det elegante med et twist af moderne trends. Det er cool, men feminint og passer til kvinden der vil have et moderne, tidløst udtryk og trendy look. Her hos London Bazar har vi elegante kjoler, flotte bluser og skjorter, trendy jakker, behagelige strik og uundværlige bukser fra Selected Femme.

Selected Femme kjoler


Hos London Bazar har vi kjoler fra Selected Femme, som altid er med på den nyeste mode, så du er sikker på at klæde dig trendy på. Du kan finde en kjole, som kan bruges til fest, men også kjoler, som kan bruges til en helt almindelig hverdag. Kjolerne fra Selected har det tilfælles, at de alle har noget elegant over sig, hvad enten de er ensfarvet eller mønstret. Kjolerne har en dejlig pasform, så du er fri for, at den strammer de forkerte steder.
OM LONDON BAZAR

Londonbazar.dk er din modebutik på nettet.

London Bazar har også en fysisk butik i hjertet af Struer og brænder for at sælge tøj til den modebevidste kvinde.
Vi elsker lækkert tøj med kant til fornuftige priser og vi arbejder på højtryk for at være med på de nyeste trends.

Vi fører stærke brands som Co'couture, Minimum, Selected Femme, Second Female, Pulz Jeans, SibinLinnebjerg, Kaffe, Rue de Femme, Pavement, Woden, Re:designed by Dixie, Pure by Nat og flere.

Hos London Bazar er service i højsædet og vi gør vort yderste for at du som kunde får den bedste vejledning og oplevelse - såvel på webshoppen som i butikken i Struer.

Du kan altid shoppe hos os i ro og mag, når du har tid og lyst og uden besvær.

Hos Londonbazar.dk er din nethandel i trygge hænder.

London Bazar  >  CVR: 38790145  >  Østergade 10  >  7600 Struer  >  Tlf: 9685 5600  >  Info@londonbazar.dk