Accessories

Hos London Bazar har vi et flot udvalg af vores favorit Selected Femme accessories, som du kan finde på denne side. Selected Femme er et super stærkt dansk brand, der er en del af modekoncernen Bestseller A/S, som de fleste kender for at gå forrest når det kommer til modens trends! Dette gør sig også gældende for Selected Femmes accessories, og produkter generelt. Hvad end det er et par fede ribstrikkede sokker i sarte pastelfarver, eller et fedt tørklæde til de kolde tider, er det at finde blandt vores udvalg af Selected Femme accessories! Hold dig endelig ikke tilbage fra at udforske udvalget herunder, og lad dig inspirere til dit næste køb.

Varenummer: 2801010003
Før DKK 400,00
DKK 200,00
  

Spar DKK 200,00
Læs mere
OM LONDON BAZAR

Londonbazar.dk er din modebutik på nettet.

London Bazar har også en fysisk butik i hjertet af Struer og brænder for at sælge tøj til den modebevidste kvinde.
Vi elsker lækkert tøj med kant til fornuftige priser og vi arbejder på højtryk for at være med på de nyeste trends.

Vi fører stærke brands som Co'couture, Minimum, Selected Femme, Second Female, Pulz Jeans, SibinLinnebjerg, Kaffe, Rue de Femme, Pavement, Woden, Re:designed by Dixie, Pure by Nat og flere.

Hos London Bazar er service i højsædet og vi gør vort yderste for at du som kunde får den bedste vejledning og oplevelse - såvel på webshoppen som i butikken i Struer.

Du kan altid shoppe hos os i ro og mag, når du har tid og lyst og uden besvær.

Hos Londonbazar.dk er din nethandel i trygge hænder.

London Bazar  >  CVR: 38790145  >  Østergade 10  >  7600 Struer  >  Tlf: 9685 5600  >  Info@londonbazar.dk