Pure by Nat

Pure by Nat er en smuk smykkekollektion, der er designet og dedikeret til kvinder, der søger et mere råt og tidløst udtryk. Smykkekollektionen blev introduceret første gang i januar 2015 på Copenhagen International Fashion Fair. Alle smykkerne fra Pure by Nat er enten i 925 Sterling sølv eller messing. De er alle belagt med enten guld, sølv eller oxideret. Pure by Nature går meget op i kvalitet og de arbejder derfor kun med naturlige ædelstene i deres smykker. Smykkekollektionen er designet af Camilla Stenfeldt, som i mange år har designet indenfor modebranchen. Igennem hele kollektionen er der fokus på, at smykkerne skal være meget enkle og i høj kvalitet.

OM LONDON BAZAR

Londonbazar.dk er din modebutik på nettet.

London Bazar har også en fysisk butik i hjertet af Ulfborg og brænder for at sælge tøj til den modebevidste kvinde.
Vi elsker lækkert tøj med kant til fornuftige priser og vi arbejder på højtryk for at være med på de nyeste trends.

Vi fører stærke brands som Co'couture, Minimum, Selected Femme, Second Female, Pulz Jeans, SibinLinnebjerg, Kaffe, Rue de Femme, Pavement, Woden, Re:designed by Dixie, Pure by Nat og flere.

Hos London Bazar er service i højsædet og vi gør vort yderste for at du som kunde får den bedste vejledning og oplevelse - såvel på webshoppen som i butikken i Ulfborg.

Du kan altid shoppe hos os i ro og mag, når du har tid og lyst og uden besvær.

Hos Londonbazar.dk er din nethandel i trygge hænder.

London Bazar    CVR: 38790145    Harbogade 9    6990 Ulfborg  >  Tlf: 3034 7470    Info@londonbazar.dk