Nyheder

Vi modtager dagligt nye varer i butikken. Vi lægger dem naturligvis ind her på webshoppen så hurtigt som muligt, men vil du se det allersidste kan vi varmt anbefale et besøg i butikken i Ulfborg. Du er også altid velkommen til at ringe til kundeservice på tlf. 30 34 74 70, hvis du har spørgsmål til vores produktsortiment.

Under Nyheder finder du styles i alle kategorier - kjoler, bluser, skjorter, bukser, sko, accessories, nederdele, jakker og mere mere. Gå på opdagelse i vores nyheder og find dit nye yndlingsstyle!

Forrige side12Næste side
Forrige side12Næste side

Læs mere om vores nyheder

Her er de nyeste varer fra alle vores mærker som co’couture, Ichi, Kaffe, Karen by Simonsen, Lee, minimum, Pulz Jeans, Sofie Schnoor, RUE de FEMME, SibinLinneberg, Second Female, Pavement og mange flere.

Har du fingeren på modepulsen, så er det her, du skal finde dit nye outfit, som matcher de nyeste trends og tendenser. Vi modtager dagligt nye varer, som er det sidste nye fra vores leverandører.
OM LONDON BAZAR

Londonbazar.dk er din modebutik på nettet.

London Bazar har også en fysisk butik i hjertet af Ulfborg og brænder for at sælge tøj til den modebevidste kvinde.
Vi elsker lækkert tøj med kant til fornuftige priser og vi arbejder på højtryk for at være med på de nyeste trends.

Vi fører stærke brands som Co'couture, Minimum, Selected Femme, Second Female, Pulz Jeans, SibinLinnebjerg, Kaffe, Rue de Femme, Pavement, Woden, Re:designed by Dixie, Pure by Nat og flere.

Hos London Bazar er service i højsædet og vi gør vort yderste for at du som kunde får den bedste vejledning og oplevelse - såvel på webshoppen som i butikken i Ulfborg.

Du kan altid shoppe hos os i ro og mag, når du har tid og lyst og uden besvær.

Hos Londonbazar.dk er din nethandel i trygge hænder.

London Bazar    CVR: 38790145    Harbogade 9    6990 Ulfborg  >  Tlf: 3034 7470    Info@londonbazar.dk