Nature Footwear

Nature er en virksomhed med en stor kærlighed for miljøet, som producerer sko i ultra høj kvalitet. Deres produkter er håndlavede i Portugal af erfarne fagmænd. - Når skoene bliver produceret, er der fokus på at de skal være bæredygtige, ligesom de skal være komfortable at have på. Skoens sål er meget fleksibel, så den følger fodens gang og gør skoen yderst behagelig at have på og gå rundt i.

Sko i høj portugisisk kvalitet

Når skoene bliver håndlavet i Portugal, er det af håndværkere med stor og lang erfaring indenfor skoproduktion. Skoene er gennem mange hænder før de når frem til dig og det er for at sørger for, at du får de allerbedste sko i den allerbedste kvalitet. Sammen med Nature Footwear kan du derfor være med til at beskytte miljøet, uden at gå på kompromis med kvaliteten af dine sko. Nature Footwear stræber efter kvalitet over kvantitet og laver sko, du kan have glæde af i mange år. Så du vil helt sikkert ikke fortryde købet af et par sko fra Nature.
OM LONDON BAZAR

Londonbazar.dk er din modebutik på nettet.

London Bazar har også en fysisk butik i hjertet af Ulfborg og brænder for at sælge tøj til den modebevidste kvinde.
Vi elsker lækkert tøj med kant til fornuftige priser og vi arbejder på højtryk for at være med på de nyeste trends.

Vi fører stærke brands som Co'couture, Minimum, Selected Femme, Second Female, Pulz Jeans, SibinLinnebjerg, Kaffe, Rue de Femme, Pavement, Woden, Re:designed by Dixie, Pure by Nat og flere.

Hos London Bazar er service i højsædet og vi gør vort yderste for at du som kunde får den bedste vejledning og oplevelse - såvel på webshoppen som i butikken i Ulfborg.

Du kan altid shoppe hos os i ro og mag, når du har tid og lyst og uden besvær.

Hos Londonbazar.dk er din nethandel i trygge hænder.

London Bazar    CVR: 38790145    Harbogade 9    6990 Ulfborg  >  Tlf: 3034 7470    Info@londonbazar.dk