Kundeservice

Kontakt os på telefon 30 34 74 70 mandag-fredag 9.30-17.00 eller på mail: info@londonbazar.dk så svarer vi så hurtigt, vi kan!
Du kan altid shoppe hos os i ro og mag, når du har tid og lyst og uden besvær.

Som kunde i vores webshop er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe og få vejledning over telefonen. Du kan også skrive os en mail og vi besvarer din forespørgsel hurtigst muligt.

Levering er 1-3 hverdage, men vi pakker din ordre så hurtigt vi kan. Alle ordrer der lægges inden kl. 11 på hverdage, bliver som regel afsendt samme dag.

Der er altid 14 dages returret, hvis du fortryder et køb. Vi henviser til vores handelsbetingelser øverst på siden, hvor der står nærmere beskrevet hvordan du skal forholde dig, hvis du ønsker at returnere eller ombytte en vare.

Telefon: 30 34 74 70
Email: info@londonbazar.dkOM LONDON BAZAR

Londonbazar.dk er din modebutik på nettet.

London Bazar har også en fysisk butik i hjertet af Ulfborg og brænder for at sælge tøj til den modebevidste kvinde.
Vi elsker lækkert tøj med kant til fornuftige priser og vi arbejder på højtryk for at være med på de nyeste trends.

Vi fører stærke brands som Co'couture, Minimum, Selected Femme, Second Female, Pulz Jeans, SibinLinnebjerg, Kaffe, Rue de Femme, Pavement, Woden, Re:designed by Dixie, Pure by Nat og flere.

Hos London Bazar er service i højsædet og vi gør vort yderste for at du som kunde får den bedste vejledning og oplevelse - såvel på webshoppen som i butikken i Ulfborg.

Du kan altid shoppe hos os i ro og mag, når du har tid og lyst og uden besvær.

Hos Londonbazar.dk er din nethandel i trygge hænder.

London Bazar    CVR: 38790145    Harbogade 9    6990 Ulfborg  >  Tlf: 3034 7470    Info@londonbazar.dk