Jeans

På denne side finder du vores brede udvalg af jeans til kvinder. De jeans du finder hos London Bazar er alle trendy og lækre, og favner mange forskellige pasformer, kropstyper og præferencer. Vi har jeans til kvinder med både lange og korte ben, samt både lav- og højtaljede jeans. Måske har du en mening om, at jeans kun er til hverdagsbrug - men det er de bestemt ikke! Alt afhængig af din personlige stil, kan du style dine jeans på mange måder. Pep dine højtaljede jeans op med en kort top, for at skabe et lækkert 90’er inspireret look, der både kan bæres til hverdag og fest. Er du til et mere fint og feminint look, kan du tage en lang skjorter udover et par skinny jeans. Jeans kan desuden skabe forskellige udtryk afhængigt af om du styler dem med sneakers eller støvler. Se hele vores udvalg af jeans til kvinder herunder.

Før DKK 800,00
DKK 250,00
  

Spar DKK 550,00
Læs mere
Varenummer: 7502020011
Før DKK 500,00
DKK 100,00
  

Spar DKK 400,00
Læs mere
Varenummer: 8002020026
F��r DKK 800,00
DKK 250,00
  

Spar DKK 550,00
Læs mere
Før DKK 700,00
DKK 200,00
  

Spar DKK 500,00
Læs mere
Varenummer: 6202020001
Før DKK 700,00
DKK 200,00
  

Spar DKK 500,00
Læs mere
Før DKK 700,00
DKK 200,00
  

Spar DKK 500,00
Læs mere
Varenummer: 2502020159
Før DKK 700,00
DKK 200,00
  

Spar DKK 500,00
Læs mere

1950’ernes påvirkning på kvindebeklædning


I flere århundreder var det ikke velset at kvinder gik med bukser. Men da bukse-typen ‘slacks’ fik sin plads i kvindemoden i starten af 1950’erne, blev vejen banet for, at kvinder kunne tilføje bukser til deres garderobe og hverdagspåklædning. Siden er det gået stærkt, og i vores moderne tid findes der næsten flere typer af bukser til kvinder end til mænd. Dette er dog forståeligt nok - for kvindekroppens kurver er en tand mere komplekse end mandekroppens. Det er for eksempel sjældent man ser mænd bære andet end jeans med normal talje nu om dage. Kvinder kan til gengæld dykke ned i den store pool af jeans, og på vejen støde på alt fra højtaljede- og lavtaljede jeans, til jeans med ‘normal talje’. Her kan tilføjes både super-højtaljede og super-lavtaljede jeans, der ligger i hver sin ende af skalaen for taljehøjde. Udtryk som ‘Boot Cut Jeans’, ‘Mom Jeans’ og ‘Super Skinny Jeans’ bliver brugt i flæng om jeans med forskellige pasformer og snit - så der er nok at holde styr på, når det kommer til valg af jeans. Det handler for dig om at prøve en masse forskellige jeans af, for når du først har fundet det perfekte par, er du ikke i tvivl!

Jeans til hverdag


Til trods for at mange kvinder stadig nyder at gå i kjole eller nederdel til hverdag, er der mindst lige så mange, hvis ikke flere, der dagligt trækker i et par jeans. Kvinde jeans findes efterhånden i så mange forskellige pasforme, materialer og farver, at der er noget til selv den mest kræsne kvinde. På baggrund af disse betragtninger er London Bazars udvalg af jeans til kvinder også ret bredt. Vi ønsker at favne alle typer af kvinder og deres individuelle behov. Style dine jeans med en ‘statement’ t-shirt for at skabe et råt men afslappet hverdagslook - hvad enten du går på studie, eller arbejder på for eksempelvis et kontor. I de kolde perioder kan du med fordel style dine skinny jeans med en fed poncho, der holder dig varm i dagens løb. Mulighederne er uendelige - det handler bare om at prøve sig frem!

Jeans til fest


Vender man blikket mod henholdsvis film-verdenen og kendis-verdenen er det tydeligt, at de fleste kvinder har kjoler eller nederdele på til fester og finere selskaber. Dog er der, blandt især unge piger, åbnet mere og mere op for at det er ‘fedt’ og ‘trendy’ at have jeans på i stedet. Dette skyldes formentligt dels at tiderne er skiftet, og dels at jeans findes i alle mulige afskygninger, der gør at de kan styles, så de passer til enhver anledning. Sæt dine jeans sammen med en flot blazer hvis du skal til en formel anledning. Skal du til fest med vennerne kan en flot toppe, eventuelt med blonder, være en god stylingmulighed. Med det, du lige har læst in mente, kan du med fordel eksperimentere med at tage jeans på til næste fest!
OM LONDON BAZAR

Londonbazar.dk er din modebutik på nettet.

London Bazar har også en fysisk butik i hjertet af Ulfborg og brænder for at sælge tøj til den modebevidste kvinde.
Vi elsker lækkert tøj med kant til fornuftige priser og vi arbejder på højtryk for at være med på de nyeste trends.

Vi fører stærke brands som Co'couture, Minimum, Selected Femme, Second Female, Pulz Jeans, SibinLinnebjerg, Kaffe, Rue de Femme, Pavement, Woden, Re:designed by Dixie, Pure by Nat og flere.

Hos London Bazar er service i højsædet og vi gør vort yderste for at du som kunde får den bedste vejledning og oplevelse - såvel på webshoppen som i butikken i Ulfborg.

Du kan altid shoppe hos os i ro og mag, når du har tid og lyst og uden besvær.

Hos Londonbazar.dk er din nethandel i trygge hænder.

London Bazar    CVR: 38790145    Harbogade 9    6990 Ulfborg  >  Tlf: 3034 7470    Info@londonbazar.dk