Handelsbetingelser

1. KØB HOS London Bazar

Der er ikke indgået en bindende købsaftale med London Bazar, før De har modtaget en ordrebekræftelse fra London Bazar.

London Bazar opbevarer ikke selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden.

2. PRISER

Alle priser er inkl. 25 % moms og i danske kroner, hvor intet andet nævnes.

Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.

Der tages forbehold for:
 • Valutaændringer
 • Force majeure
 • Leveringssvigt
 • Afgiftsændringer
 • Udsolgte varer og trykfejl

3. SALG GENERELT

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris.

En bestilling slettes, såfremt den ikke er afhentet senest 7 hverdage efter bestillingen.

Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres ikke hverken ved prisfald eller stigning.

4. SÆRLIGT OM BUTIKSALG

Butikssalg: Køb som er foretaget i vores butik på London Bazar.

Ved butikssalg yder vi ligeledes 14 dages retur- og bytteret, selvom man da har haft lejlighed til, at undersøge varen inden køb.

Varen skal tilbageleveres i original og ubrudt emballage. Varen må ikke være brugt, lugte af røg, os eller mad, da varen efterfølgende skal kunne sælges som ny. Alle prismærker og tags mv. må ikke have været hverken helt, delvist eller midlertidig fjernet.

5. LEVERING

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos London Bazar's grossister.

6. AFBESTILLINGER

Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske ved, at fremsende en e-mail med mærket " Afbestilling ". Her bør bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå.

Har De modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten " Afbestilling " indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske indenfor 1 time, da vi altid afsender varen så hurtigt som muligt.

7. BETALING

De mulige betalingsmåder er:
 • Visa/Dankort
 • Mastercard Debit/Eurocard
 • Kontant (kun butikssalg)
 • Mobilepay


   Der er ikke mulighed for forudbetaling, idet kundens retsstilling her, er væsentlig dårligere end ved andre former for betaling.

   Beløbet debiteres, når varen afsendes.

8. REKLAMATIONSRET

Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos London Bazar. Forskellen på reklamationsret og garanti kan ses under Køberegler. Er der yderligere reklamationsret eller garanti, vil det fremgå særskilt af fakturaen.

Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit på vort eller producentens værksted.

Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af produktet.

9. ANVENDELSE AF REKLAMATIONSRETTEN

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles London Bazar inden rimelig tid efter varens modtagelse.

Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning.

Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til London Bazar’s udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering.

10. TILBAGESENDTE VARER SOM IKKE INDEHOLDER FEJL

Ved tilbagesendelse af defekte varer til London Bazar, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et fragtgebyr på kr. 50 inkl. moms.

Medfølger der tilbehør, som ikke umiddelbart fremgår på det medsendte RMA skema (reklamationsskema), kan London Bazar ikke gøres ansvarlig for eventuel bortkomst af disse effekter.

11. FORSVARLIG RETURNERING

Alle produkter, der returneres til London Bazar skal være forsvarligt indpakket.

London Bazar anbefaler, at varen returneres via vores egne returlabels. På den måde ved vi de kommer frem hurtigst muligt.
På den måde er der mulighed for at spore pakken og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til London Bazar. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Denne label kan du købe ved, at skrive en mail til os på, info@londonbazar.dk, hvor du afmærker din mail med "Retur", og oplyser et ordrenr, så vi hurtigt og nemt kan sende dig en returabel. Denne label bliver sendt til din mail, hvorefter den skal printes ud og sættes på pakken.
OBS. returlablen koster 45kr. og bliver fratrukket beløbet der bliver refunderet.


12. ER DE I TVIVL

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler London Bazar, at De retter henvendelse til kundeservice eller på telefon 96855600.


KØBEREGLER

1. Reklamationsret
2. Garanti
3. Ombytningsret
4. Rimelig tid
5. Formodningsreglen

1. REKLAMATIONSRET

Reklamationsretten er kundens ret til, at reklamere over en vare, der har fejl eller mangler, som var til stede da varen blev solgt. Kunden har to år til, at finde fejl eller mangler på varen, som beviseligt er sælgerens ansvar. Bevisbyrden ligger de første 6 måneder hos forhandleren, de efterfølgende 1½ år ligger hos kunden. Reklamationsret er kundens lovfæstede ret.

2. GARANTI

Garanti er en særlig aftale, der indgås mellem køber og sælger. Hvis kunden og sælgeren enes om, at der skal være en garanti på to år for en vare, så kan kunden i denne periode klage over alle typer af fejl og mangler. Det er i dette tilfælde sælgers ansvar at bevise, at fejlen skyldes mislighold fra kundens side. Garanti er ikke kundens lovfæstede ret.

3. OMBYTNINGSRET

Forbrugeren kan som udgangspunkt kræve, at få ombyttet en vare i stedet for at acceptere sælgers tilbud om, at få varen repareret. Det var omvendt indtil 1 januar 2002. Der er dog et meget vigtigt forbehold: Forbrugeren kan kun kræve ombytning, hvis ikke kravet påfører sælger uforholdsmæssige omkostninger i forhold til en reparation.

4. RIMELIG TID

I den nye købelov har forbrugeren altid to måneder til at reagere efter, at en fejl eller mangel ved en vare er opdaget. Man betragter således reklamationer inden for 2 måneder, som værende inden rimelig tid og dermed i overensstemmelse med loven. Reklamation kan godt foretages senere end to måneder og stadig være i rimelig tid, men det må antages at høre til sjældenhederne.

5. FORMODNINGSREGLEN

Den sidste væsentlige ændring af købeloven, er den såkaldte formodningsregel, der betyder, at inden for de første seks måneder efter et køb formodes det, at fejlen var til stede ved købet. Rent praktisk betyder reglen, at forbrugerne sikres en lempeligere bevisbyrde inden for de første seks måneder og medfører, at forbrugeren indenfor de første 6 måneder har lettere ved at få varen ombyttet.

FORTRYDELSESRET

1. Den 14 dages fortrydelsesret
2. Sådan returnerer du varen
3. Forsvarlig returnering
4. Er de i tvivl

1. DEN 14 DAGES FORTRYDELSESRET

I forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller Internettet har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage tilbagebetaler vi varens pris.

For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til Postdanmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen.

Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved overdragelsen. Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, ansættes varen skønsmæssigt af London Bazar ud fra en mulig salgsværdi.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen returneres i ORIGINAL EMBALLAGE. Manglende ORIGINAL EMBALLAGE medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor De ud fra en vurdering foretaget af London Bazar, vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. I værste fald kan manglende ORIGINAL EMBALLAGE m.v. medføre, at købet ikke kan fortrydes.

Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler forbrugeren.

London Bazar returnerer beløbet inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 12c.

2. SÅDAN RETURNERER DU VAREN

Der er tre måder hvorpå De kan returnere varen på:
 • De kan nægte at modtage varen fra postvæsnet.
   o I denne sammenhæng beder vi Dem om, at gøre postvæsnet opmærksom på, at De straks kan returnere varen til London Bazar.
 • De kan modtage varen fra postvæsnet og efterfølgende inden for de 14 dage, returnere varen til London Bazar.
   o I denne sammenhæng beder vi Dem vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer, som dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos London Bazar.
 • De kan aflevere varen i butikken indenfor 14 dage.
   o Retur adresse er følgende:
  London Bazar
  Østergade 10
  7600  Struer

  Mærk pakken "Fortrydelsesret" og vedlæg kopi af købsfaktura, som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos London Bazar. Beløbet returneres ved bankoverførsel eller overførsel til kreditkort.

  Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning! London Bazar anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til London Bazar. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted. Vi modtager ikke IKKE pakker der er leveret til pakke boks!

  Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af London Bazar.

 • 3. FORSVARLIG RETURNERING

  Alle produkter, der returneres til London Bazar skal være forsvarligt indpakket.

  London Bazar anbefaler, at varen returneres via vores egne returlabels. På den måde ved vi de kommer frem hurtigst muligt.
  På den måde er der mulighed for at spore pakken og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til London Bazar. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

  Denne label kan du købe ved, at skrive en mail til os på, info@londonbazar.dk, hvor du afmærker din mail med "Retur", og oplyser et ordrenr, så vi hurtigt og nemt kan sende dig en returabel. Denne label bliver sendt til din mail, hvorefter den skal printes ud og sættes på pakken.
  OBS. returlablen koster 45kr. og bliver fratrukket beløbet der bliver refunderet.

  4. ER DE I TVIVL

  Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler vi, at De retter henvendelse til vores kundeservice eller på telefon 96855600.

  FORTROLIGHEDSPOLITIK

  Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

  OM LONDON BAZAR

  Londonbazar.dk er din modebutik på nettet.

  London Bazar har også en fysisk butik i hjertet af Struer og brænder for at sælge tøj til den modebevidste kvinde.
  Vi elsker lækkert tøj med kant til fornuftige priser og vi arbejder på højtryk for at være med på de nyeste trends.

  Vi fører stærke brands som Co'couture, Minimum, Selected Femme, Second Female, Pulz Jeans, SibinLinnebjerg, Kaffe, Rue de Femme, Pavement, Woden, Re:designed by Dixie, Pure by Nat og flere.

  Hos London Bazar er service i højsædet og vi gør vort yderste for at du som kunde får den bedste vejledning og oplevelse - såvel på webshoppen som i butikken i Struer.

  Du kan altid shoppe hos os i ro og mag, når du har tid og lyst og uden besvær.

  Hos Londonbazar.dk er din nethandel i trygge hænder.

  London Bazar  >  CVR: 38790145  >  Østergade 10  >  7600 Struer  >  Tlf: 9685 5600  >  Info@londonbazar.dk