Ella støvle naturel - Nature
Ella støvle naturel - Nature
Ella støvle naturel - Nature

Ella støvle naturel - Nature

DKK 1.100,00

   På lager
Antal
Varenummer: 9103060019
Lækker skind støvle fra Nature i en helt basis farve. Ella modellen er den nye i familien med den samme gode pasform som vi kender. I Ella versionen er snuden mere rund og uden syninger.
Skoen er fodformet og designet til at tæerne har plads, hvilket gør at du kan have disse sko på uden de genere og får ondt. Desuden har skoen lufthuller på indersiden så fødderne kan ånde. Sålen er en ergonomisk letvægts sål, så de er lette og behagelige at gå med.

Når du prøver et par Nature sko, er det meningen at tæerne skal røre tåkappen. Dette skyldes, at skoen er fodformet, så du behøver ikke den ekstra 1cm som i andre sko. Skoen må gerne sidde tæt fra starten, da den giver sig.

OBS: Vi anbefaler at vælge skoen i samme størrelse som du normalt bruger, men mener dog at skoen er rummelig i størrelsen.

Materiale: 100% skind
Vis mere
Vis mindre
OM LONDON BAZAR

Londonbazar.dk er din modebutik på nettet.

London Bazar har også en fysisk butik i hjertet af Ulfborg og brænder for at sælge tøj til den modebevidste kvinde.
Vi elsker lækkert tøj med kant til fornuftige priser og vi arbejder på højtryk for at være med på de nyeste trends.

Vi fører stærke brands som Co'couture, Minimum, Selected Femme, Second Female, Pulz Jeans, SibinLinnebjerg, Kaffe, Rue de Femme, Pavement, Woden, Re:designed by Dixie, Pure by Nat og flere.

Hos London Bazar er service i højsædet og vi gør vort yderste for at du som kunde får den bedste vejledning og oplevelse - såvel på webshoppen som i butikken i Ulfborg.

Du kan altid shoppe hos os i ro og mag, når du har tid og lyst og uden besvær.

Hos Londonbazar.dk er din nethandel i trygge hænder.

London Bazar    CVR: 38790145    Harbogade 9    6990 Ulfborg  >  Tlf: 3034 7470    Info@londonbazar.dk