Bestil online - afhent i butik

Bestil online - Afhent i butikken i Ulfborg

Hos London Bazar er service i højsædet og vi gør vort yderste for at du som kunde får den bedste vejledning og oplevelse - såvel på webshoppen som i butikken i Ulfborg - og derfor kan du være kunde begge steder.

Hvis du sidder derhjemme en aften og kigger på webshoppen, kan du bestille de varer, du gerne vil købe eller prøve og afhente dem i butikken.

I indkøbskurven, hvor du normalt ville skrive den pakkeshop, du vil hente din pakke i - sætter du kryds i "afhent i butik".
Du skal dog indtaste dine kort oplysninger eller betale med mobilepay, selvom jeg ikke trækker penge på din konto, inden du kommer i butikken og henter dine varer. Beløbet bliver dog reserveret på din konto, men ikke hævet.

Hvis du fortryder, kan ordren anulleres igen.
Du er altså ikke tvunget til at tage din varer med hjem, eller købe alt du har lavet en bestilling på,  hvis du fortryder. Jeg trækker kun penge for det du henter, og det hele kan returneres igen på samme vilkår, som en web-bestilling.

Hvis du har spørgsmål, eller andet er du velkommen til at ringe på tlf. 3034 7470 eller skrive en mail til info@londonbazar.dk  - og jeg besvarer så hurtigt jeg kan.


OM LONDON BAZAR

Londonbazar.dk er din modebutik på nettet.

London Bazar har også en fysisk butik i hjertet af Ulfborg og brænder for at sælge tøj til den modebevidste kvinde.
Vi elsker lækkert tøj med kant til fornuftige priser og vi arbejder på højtryk for at være med på de nyeste trends.

Vi fører stærke brands som Co'couture, Minimum, Selected Femme, Second Female, Pulz Jeans, SibinLinnebjerg, Kaffe, Rue de Femme, Pavement, Woden, Re:designed by Dixie, Pure by Nat og flere.

Hos London Bazar er service i højsædet og vi gør vort yderste for at du som kunde får den bedste vejledning og oplevelse - såvel på webshoppen som i butikken i Ulfborg.

Du kan altid shoppe hos os i ro og mag, når du har tid og lyst og uden besvær.

Hos Londonbazar.dk er din nethandel i trygge hænder.

London Bazar    CVR: 38790145    Harbogade 9    6990 Ulfborg  >  Tlf: 3034 7470    Info@londonbazar.dk