Om os

London Bazar

London Bazar er både webshop og en fysisk butik, beliggende i hjertet af Struer.

Hos London Bazar er vi vilde med tøj, der kan styles råt eller feminint, cool eller casual, alt efter kundens behov og personlighed. Vi udvælger nøje vore brands og de enkelte varer ud fra kriterier som kvalitet, detaljer samt fornuftige priser.
Vi lægger stor vægt på at give en personlig betjening og en positiv og anderledes oplevelse, uanset om du handler i butikken eller på webshoppen.
Inspiration til styling og sammensætning af tøj finder du i vores styleguide, men vi ønsker at give dig den bedst mulige service, så har du spørgsmål eller savner personlig vejledning i forbindelse med dit køb, så kontakt os på mail info@londonbazar.dk eller telefon 96 85 56 00 - vi står klar til at hjælpe dig.

Velkommen - vi glæder os til at betjene dig.Line


Birgit


Om London bazar

London Bazar startede som fysisk butik i Struer i 2006 og nu er vi i luften med egen webshop, så alle uanset geografisk placering har mulighed for at gå på oplevelse i vores univers.

Vi fører stærke brands som Gustav, Modström, Minimum, Selected Femme, Second Female, 2nd Day, AJ 117 project, Tiger of Sweden, Uldahl, Pulz, SibinLinnebjerg, Soaked in Luxury, Rue de Femme, Amust, Shoe Biz, Pavement, Soon, Dixie m.fl.

Vi elsker lækkert tøj med kant til fornuftige priser og vi arbejder på højtryk for at være med på de nyeste trends.
Hos London Bazar er service i højsædet og vi gør vort yderste for at du som kunde får den bedste vejledning og oplevelse - såvel på webshoppen som i butikken i Struer.

London Bazar  >  CVR: 20727241  >  Østergade 10  >  7600 Struer  >  Tlf: 9685 5600  >  Info@londonbazar.dk