kundeservice

Som kunde i vores webshop er du altid meget velkommen til at ringe til os og få vejledning over telefonen. Du kan også maile til os og vi besvarer din forespørgsel så hurtigt som muligt.

Levering er 1-3 hverdage, men vi pakker din ordre så hurtigt vi kan. Alle ordrer der lægges inden kl. 11 på hverdage, bliver som regel afsendt samme dag.

Der er altid 14 dages returret, hvis du fortryder et køb. Vi henviser til vores handelsbetingelser øverst på siden, hvor der står nærmere beskrevet hvordan du skal forholde dig, hvis du ønsker at returnere eller ombytte en vare.

Telefon: 96 85 56 00
Email: info@londonbazar.dk


Om London bazar

London Bazar startede som fysisk butik i Struer i 2006 og nu er vi i luften med egen webshop, så alle uanset geografisk placering har mulighed for at gå på oplevelse i vores univers.

Vi fører stærke brands som Gustav, Modström, Minimum, Selected Femme, Second Female, 2nd Day, AJ 117 project, Tiger of Sweden, Uldahl, Pulz, SibinLinnebjerg, Soaked in Luxury, Rue de Femme, Amust, Shoe Biz, Pavement, Soon, Dixie m.fl.

Vi elsker lækkert tøj med kant til fornuftige priser og vi arbejder på højtryk for at være med på de nyeste trends.
Hos London Bazar er service i højsædet og vi gør vort yderste for at du som kunde får den bedste vejledning og oplevelse - såvel på webshoppen som i butikken i Struer.

London Bazar  >  CVR: 20727241  >  Østergade 10  >  7600 Struer  >  Tlf: 9685 5600  >  Info@londonbazar.dk