Kundeklub

Kundeklub

Opspar bonus på 5% hver gang du handler i vores webshop.
Du bruger nemt og hurtigt din opsparede bonus næste gang du handler. Når du aktiverer din bonus, modtager du en gavekortskode, som du kan taste i betalingsmodulet. Der kan ikke anvendes mere end en gavekortskode pr. køb. Det vil sige, at opsparet bonus ikke kan anvendes sammen med andre rabatkoder.

» Klik ind og tilmeld dig kundeklubben på 2 min. nu og spar penge

Du vil ligeledes modtage tilbud og nyhedsbreve samt invitationer til modeshows, når du er medlem af vores kundeklub.

Når du har oprettet et kundelogin har du også mulighed for at sende ønskelister til familie, venner og arbejdskolleger eller du kan lave din egen huskeliste over tøj, sko og accessories, som du gerne vil vende tilbage til på et senere tidspunkt.

Om London bazar

London Bazar startede som fysisk butik i Struer i 2006 og nu er vi i luften med egen webshop, så alle uanset geografisk placering har mulighed for at gå på oplevelse i vores univers.

Vi fører stærke brands som Gustav, Modström, Minimum, Selected Femme, Second Female, 2nd Day, AJ 117 project, Tiger of Sweden, Uldahl, Pulz, SibinLinnebjerg, Soaked in Luxury, Rue de Femme, Amust, Shoe Biz, Pavement, Soon, Dixie m.fl.

Vi elsker lækkert tøj med kant til fornuftige priser og vi arbejder på højtryk for at være med på de nyeste trends.
Hos London Bazar er service i højsædet og vi gør vort yderste for at du som kunde får den bedste vejledning og oplevelse - såvel på webshoppen som i butikken i Struer.

London Bazar  >  CVR: 20727241  >  Østergade 10  >  7600 Struer  >  Tlf: 9685 5600  >  Info@londonbazar.dk